Selecteer een pagina

Merken

KEVIN.MURPHY

kevinmurphy.nl

KEVIN.MURPHY haarproducten zijn gemaakt door een van de meest bekende haarstylisten. De producten zijn van hoge kwaliteit en door zijn ervaring wist Murphy precies wat werkt en helpt om jou de perfecte look te geven. De verpakkingen zijn zowel recyclebaar als biologisch afbreekbaar en niet getest op dieren. De producten zelf bevatten vitamines, essentiële oliën, natuurlijke antioxidanten om je haar gezond en sterk te maken. Ook zijn ze vrij van sulfaten en parabenen. Goed voor jou en milieu dus!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

HAIR EXTENSIONS

laurazeeuwen.com

Laura Zeeuwen & Hairtalk Nederland
Bij HAARWERK AMSTERDAM zijn wij gespecialiseerd in het plaatsen van hair extensions. Met veel plezier gebruiken wij de prachtige en duurzame producten van Laura Zeeuwen en Hairtalk Nederland. Deze luxurious hair extensions zijn van de allerhoogste kwaliteit en worden uitsluitend gezet door professionals.

Delilah

delilahcosmetics.com

Delilah is er voor vrouwen van alle leeftijden, en met elk huidtype, die zich mooi willen voelen en dit ook willen uitstralen. De drijvende krachten achter Delilah zijn Rupert Kingston (werkte jarenlang als make-up artist voor onder andere Kate Moss en heeft vele bekroonde cosmetica ontwikkeld), Hannah Nicholson (ervaren cosmetica-inkoper en productontwikkelaar en werkte met prestigieuze cosmetica-producenten) en Juliet White (die publiceerde in The New York Times en Rolling Stone). In de Benelux wordt Delilah gerund door Frauke Hamer.