Selecteer een pagina

ghd Curve Classic Curl Tong (26mm)

189.00

PRODUCTEIGENSCHAPPEN

  • Een diameter van 26mm, speciaal ontworpen om consistente middelgrote krullen te creëren
  • Een veerkrachtige hendel om de punten van het haar vast te zetten en tegelijkertijd krullen te creëren
  • Een koel uiteinde, ontworpen om het krullen comfortabeler te maken
  • Een veiligheidsstandaard voor het neerzetten van de tang op een harde ondergrond terwijl deze niet in gebruik is
  • Een gepatenteerde tri-zone® technologie vergrendelt de krullen met de juiste en gelijkmatig verdeelde warmte
  • Een geavanceerde keramische coating, speciaal ontworpen voor gladdere krullen
  • Een Aan/uit-schakelaar en indicatielampje met licht en geluid dat aangeeft wanneer de krultang aan of uit staat of wanneer deze klaar is voor gebruikt.
  • Een slaapstand die automatisch wordt ingeschakeld na 30 minuten inactiviteit
  • Een universeel voltage en professionele snoerlengte
  • Bereikt een temperatuur van 185ºC; de perfecte temperatuur voor optimale styling
Categorie:

Beschrijving

Voor een klassieke stijl en volume heeft de ghd curve® classic krultang een diameter van 26mm met een veerbediende ergonomische hendel om consistente krullen te creëren, zelfs op korter haar. Het beschermende, koele uiteinde maakt het uiterst comfortabel het haar op zijn plaats te houden terwijl je krult en met de ingebouwde veiligheidsstandaard kun je de tang veilig neerzetten tijdens het stylen. Andere handige functies zijn een professionele snoerlengte voor flexibele styling, een automatische slaapstand na 30 minuten inactiviteit en een universeel voltage, zodat je de tang overal ter wereld kunt gebruiken.

Elke ghd curve® krultang bevat de baanbrekende ultra-zone technologie die de juiste krultemperatuur van 185°C garandeert. Dit wordt over het hele loop behouden dankzij de nieuwste geavanceerde technologie die de sectie van het haar herkent en zich aanpast om te allen tijde de juiste styling temperatuur te garanderen. Het resultaat: langdurige krullen die snel gevormd worden en gefixeerd blijven, terwijl de gezondheid van het haar niet wordt aangetast.

AANBEVOLEN VOOR:

Geschikt voor alle haartypes en lengtes, inclusief kort haar.

GEBRUIK:

Voor langdurige, klassieke krullen; verdeel het haar in stukken van 2 cm breed en diep. Open de klem en wikkel het haar plat om de tang. Sluit de klem om het einde van het haar vast te zetten. Wacht 5-8 seconden en open de klem om deze los te maken. Als alternatief, om een luxueuze slag te creëren; verdeel het haar in stukken zoals voorheen, maar wikkel in plaats daarvan al draaiend het haar om de krultang heen. Houd het haar op zijn plaats voor 5-8 seconden (de klem kan mogelijk niet volledig sluiten omdat het gedraaide haar nu dikker is) en laat het los.

STYLINGTIP:

Gebruik de ghd curl hold spray om het haar voor te bereiden op het krullen: dit beschermt het haar tegen de hitte zorgt ervoor dat de krullen langer blijven zitten. Voor een gefixeerde, glamoureuze look; krul alle secties van het haar in dezelfde richting. Voor een meer volumineuze look; wissel het haar om en om af door secties van het haar onder en over de tang te wikkelen om krullen te creëren die van elkaar af stuiteren. Gebruik een ghd anti-klit kam om het haar te verzachten of een ghd dressing brush om je krullen glad te strijken.