Selecteer een pagina

ghd Curve Classic Wave Wand (38mm x 26mm)

189.00

PRODUCTEIGENSCHAPPEN

  • Een ovale vorm, speciaal ontworpen voor het creëren van voluptueuze krullen
  • Een koel uiteinde van de wand, ontworpen om het krullen nog comfortabeler te maken
  • Een veiligheidsstandaard voor het neerzetten van de tang op een harde ondergrond terwijl deze niet gebruikt wordt
  • Een gepatenteerde tri-zone® technologie die uw haar krult met de juiste en gelijkmatig verdeelde warmte
  • Een geavanceerde keramische coating, speciaal ontworpen voor gladdere krullen
  • Een aan/uit-schakelaar en indicatielampje met licht en geluid dat aangeven wanneer de krultang aan of uit staat of wanneer deze klaar is voor gebruik.
  • Een slaapstand die automatisch wordt ingeschakeld bij 30 minuten inactiviteit.
  • Een universeel voltage en professionele snoerlengte
  • Bereikt een temperatuur van 185ºC voor een optimaal resultaat bij het stylen.
Categorie:

Beschrijving

Hierbij introduceren we de ghd curve™; de nieuwe serie tangen en krulwanden van ghd. Deze bevatten onze tri-zone™ technologie die gezondere krullen zorgt, de hele dag lang.

Elke ghd curve™ tang bevat de gepatenteerde baanbrekende tri-zone™ keramische technologie die de juiste krultemperatuur van 185°C garandeert. Dit is mogelijk door middel van de zes hittesensoren in de tri-zone™ loop die ervoor zorgen dat de optimale temperatuur constant en gelijkmatig over de hele loop van de krultang wordt verdeeld, met als resultaat langblijvende krullen die snel worden gevormd en gefixeerd blijven. Daarbij blijft de gezondheid van het haar onaangetast.

De ghd curve™ classic wave wand heeft een diameter van 38mm – 26mm en een ovale vorm. Dit zorgt voor edgy, voluptueuze, glinsterend golvend haar dat uiterst geraffineerd beweegt. De beschermende, koelende tip maakt het makkelijk om het haar op zijn plaats te houden terwijl je krult en de ingebouwde veiligheidsstandaard zorgt ervoor dat je de wave wand tijdens het stylen veilig kunt neerleggen. Andere handige functies zijn een professionele snoerlengte voor uiterst flexibele styling, een automatische slaapstand na 30 minuten inactiviteit en een universeel voltage, zodat je de curl wand overal ter wereld kunt gebruiken. Bovendien wordt elke ghd curve™-wand geleverd met een gratis hittebestendige handschoen en een limited edition roségoudkleurige warmtemat en zak, om jouw nieuwe creative curl wand in op te bergen.

Dus als je op zoek bent naar prachtige, wonderlijke golven, probeer dan de ghd curve™-classic wave wand.