Selecteer een pagina

ghd Curve Creative Curl Wand (28mm x 23mm)

189.00

PRODUCTEIGENSCHAPPEN
revolutionaire taps toelopende vorm: deze begint met een ronde basis van 28mm en loopt over op een ovaal gevormd uiteinde van 23 mm. Deze is speciaal zo ontworpen om een breed scala aan glamoureuze krullen en golven te kunnen creëren.
Een koele tip ontworpen om zo het krullen nog comfortabeler te maken.
Een veiligheidsstandaard voor het vastzetten van de curl wand op een harde ondergrond als deze niet wordt gebruikt.
Ultra-zone-technologie, waardoor een optimale stylingstemperatuur wordt gegarandeerd.
Geavanceerde keramische coating, speciaal ontworpen voor nog gladdere resultaten
Een Aan/uit-schakelaar en indicatielampje, speciaal ontworpen zodat via zowel licht als geluid duidelijk wordt aangegeven dat de krultang aan of uit staat en wanneer deze klaar is voor gebruik
Een slaapstand, waardoor de curl wand automatisch wordt uitgeschakeld als deze gedurende 30 minuten niet gebruikt wordt.
Een universele spanningskabel en professionele snoerlengte
Bereikt een temperatuur van 185ºC, optimaal voor het stylen van haar

Categorie:

Beschrijving

Voor natuurlijk uitziende krullen en diepe golven; de ghd curve® creative curl wand heeft een unieke 28mm – 23mm taps toelopende loop die natuurlijk uitziende krullen en diepe golven kan creëren, voor een prachtig beach effect of glamoureus, springerig, groot haar. Het beschermende verkoelende uiteinde biedt een veilige plek om het haar op zijn plaats te houden tijdens het krullen en de ingebouwde veiligheidsstandaard zorgt ervoor dat je de tang tijdens het stylen veilig kunt neerleggen. Andere handige functies zijn een professionele snoerlengte voor uiterst flexibele styling, een automatische slaapstand na 30 minuten zonder gebruik en een universeel voltage, zodat je de curl wand overal ter wereld kunt gebruiken.

Elke ghd curve® wand bevat de doorbrekende ultra-zone technologie die de aanbevolen krultemperatuur van 185°C garandeert. Dit wordt over de hele loop behouden dankzij de nieuwste geavanceerde technologie die het haargedeelte herkent en zich aanpast om te allen tijde de juiste styling temperatuur te garanderen. Het effect; langblijvende krullen die snel gevormd worden en gefixeerd blijven, terwijl de gezondheid van het haar niet wordt aangetast.

 

AANBEVOLEN VOOR:

Geweldig voor alle haarlengtes, met name korter haar, waardoor je kunt krullen zonder haarlengte te verliezen. Geschikt voor alle haartypes.

 

GEBRUIK:

Gebruik de curl wand voor het creëren van natuurlijke, warrige krullen; verdeel het haar in stukjes van 2 cm breed en diep. Wikkel het haar plat om de tang heen voor een vollere krul en houd het haar 5-8 seconden op zijn plaats. Of draai het haar om de tang om een beachy wave effect te creëren.

 

STYLINGTIP:

Gebruik de ghd curl hold spray om het haar voor te bereiden op het krullen: dit zal niet alleen het haar beschermen tegen de hitte van de curl wand, maar ook zorgen dat de krullen langer meegaan. Voor een strakke, glamoureuze look; krul alle secties van het haar in dezelfde richting. Voor een meer volumineuze look; wissel af tussen het wikkelen van secties haar onder en over de krultang heen om krullen te creëren die van elkaar af stuiteren. Gebruik een anti-klit borstel van ghd om het haar te verzachten of een ghd paddle borstel om je krullen zijdezacht te maken.