Selecteer een pagina

ghd Curve Soft Curl Tong (32mm)

189.00

PRODUCTEIGENSCHAPPEN:

  • Een diameter van 32mm; dit zorgt voor grote, maar zachte krullen
  • Een klem die je haar op zijn plek houdt tijdens het krullen
  • Gekoeld uiteinde; dit maakt het krullen extra comfortabele
  • Een veiligheidssteun, zodat de krultang veilig neer te leggen is tussen het krullen door
  • Gepatenteerde tri-zone® technologie dat voorde juiste en even verdeling van hitte zorgt
  • Een keramische coating, speciaal ontworpen om zo de krullen ultra glad te maken
  • Een aan/uit-knop met licht & geluid indicator: deze geven aan wanneer de krultang klaar is voor gebruik en waneer deze uit staat.
  • Een automatische slaapstand na 30 minuten van inactiviteit
  • Een universeel voltage en een professionele snoerlengte
  • 185°C temperatuur die behaald wordt door de krultang voor optimale styling
Categorie:

Beschrijving

Ontworpen voor het creëren van grote krullen en zacht golvend haar; de ghd curve® soft krultang heeft een 32mm grote staaf met een ergonomisch handvat. Het beschermende verkoelende uiteinde zorgt ervoor dat je het haar goed op zijn plek kunt houden tijdens het krullen, de ingebouwde veiligheidsstand zorgt ervoor dat je de krultang veilig neer kan leggen tijdens het stylen. Andere handige eigenschappen omvatten een snoerlengte vergelijkbaar met andere professionele krultangen voor een flexibele styling ervaring, automatische slaapstand nadat de tang 30 minuten niet is gebruikt en een universeel voltage, zodat je de krultang overal ter wereld kan gebruiken. Om te garanderen dat de aanbevolen stylingtemperatuur van 185°C wordt bereikt en behouden is er een ultra-zone technologie toegepast in de loop dat iedere sectie van het haar herkent om zo de gewenste look te kunnen fixeren terwijl de gezondheid van je haar gewaarborgd blijft.

AANBEVOLEN VOOR:
Het creëren van zacht tuimelende krullen en volume bij de haarwortels, voor ieder haartype. Werkt het beste op langere lokken.

GEBRUIK:

Voor een levendige, krullende en droog geföhnde look; scheid het haar in 2cm wijde en diepe stukken. Open de klem en wikkel het haar erom heen. Sluit de klem om zo het einde van het haar op zijn plek te houden. Wacht 5-8 seconden en open de klem om het haar los te laten. Een andere mogelijkheid, voor het creëren van alleen wat slag; verdeel het haar zoals eerder geschreven maar wikkel dit reeds gedraaid in elkaar om de klem heen. Dit zorgt voor een meer relaxte style. Houd het haar voor 5-8 seconden zo vast (de klem sluit misschien niet helemaal doordat het gedraaide haar wat dikker is) en laat dan los.

STYLINGTIP:
Gebruik de ghd curl hold spray als voorbereiding voor je haar op het krullen: dit beschermt niet alleen het haar tegen de hitte van de krultang, het zorgt er ook voor dat de krullen langer blijven zitten. Voor een elegante en betoverende look; krul alle secties van het haar in dezelfde richting. Voor extra volume; wissel af tussen secties van het haar onder en onder de klem zodat je krullen creërt die van elkaar af springen. Gebruik een ghd ontwarringskam om het haar zachter te maken of een ghd paddle borstel om je krullen te versoepelen.