Bestellen

Ervaar het gemak van online shoppen bij Beyond Color. Doe inspiratie op en ervaar dezelfde service als in de salon. Is iets in de winkel niet op voorraad? Bestelt het product dan gemakkelijk online. We bieden de keuze uit professionele haarverzorging producten.

Het is helaas niet mogelijk om na het plaatsen van een bestelling nog wijzigingen te maken. Uiteraard kan je de bestelling (gedeeltelijk) retourneren na ontvangst.

Bestellen

Selecteer een artikel en kies vervolgens het gewenste formaat en het aantal. Hierdoor verschijnen de producten in de winkeltas. Klaar met winkelen? Check dan je gehele bestelling zodat je nog eventuele wijzigingen kunt doorvoeren. Veilig betalen kan met iDeal.

Thuisbezorgen of gratis ophalen

Laat de bestelling thuis bezorgen, haal hem op bij een afhaallocatie van PostNL of gratis bij Beyond Color salon. Wij sturen, zodra de bestelling is verzonden, een mail met daarin de track & trace code om de status van de bestelling te controleren.

Cadeau

Of je dierbare nu droomt van een geheel nieuwe look of op zoek is naar de perfecte hair & skin producten, jouw cadeau brengt hem of haar een stapje dichterbij. Een Giftcard van Beyond Color kan gebruikt worden in de salon om producten te shoppen of voor een kleur of knipbehandeling. 

Voeg een persoonlijke boodschap toe, kies een bedrag en verras de gelukkige.