Kevin Murphy

Kevin Murphy formuleerthigh-performinghaarverzorging zonder parabenen en sulfaten. Iedere formule zit bomvol botanische ingrediënten die diep in de haarkern doordringen. Het resultaat? Sterk, glanzend én gezond haar!ShopKevin Murphy bij Beyond Color

Shop now

Delilah Cosmetics

Delilah is dankzij het compacte aanbod en de continue hoge kwaliteit het favoriete merk onder make-up artists wereldwijd. De producten zijn makkelijk in gebruik, veganistisch, dierproefvrij en vrij van parabenen.

Shop now

Olaplex

De gepatenteerde technologie van Olaplex herstelt schade binnen de haarstructuur. Het merk is ontworpen voor elke klant, elk haartype en elke textuur.. Zichtbaar gezonder haar is de nieuwe routine.

Shop now

GHD

Het cultmerk op het gebied van haartools, ghd, verandert sinds 2001 levens met de power van een GOOD HAIR DAY. Wereldleider op het gebied van innovatieve haartools en dé favoriet van hairstylisten en celebrities. De stijltangen, föhns en krultangen met 185 °C technologie zorgen voor de beste professionele resultaten zonder je haar aan te tasten.

Shop now